Rullsprättare

Läs mer om våra rullsprättare

Vi har fem modeller av rullsprättare och samtliga är tillverkade i en acetalplast. Basytan är polerad för att eliminera skador på underliggande papper. Rullsprättarna går att erhålla i valfri färg och kan också fås med Er egen logotype. Vi står gärna till tjänst med tillverkning av verktyg för logotypen till självkostnadspris. Välkommen att ta kontakt med oss för ytterligare upplysningar och offert.

Art nr 19-74

Den äldsta och mest populära modellen. Dispositionsyta för logo är max 60 mm i diameter placerad inom cirkeln.

Art nr 19-91

Vår nyaste modell med dubbla skär för att underlätta sprättningen. Dispositionsyta för logo är max 60 mm i diameter placerad inom cirkeln.

Art nr 19-85

Modellen har ett stabilt och greppvänligt handtag, kraftiga avbärarvingar för att eliminera skaderisker. Är framtagen i samarbete med svenska pappersbruk. Dispositionsyta för logo är max 50 mm i diameter placerad inom cirkeln.

Art nr 19-90

Samma grundmodell som art 19-85, men med en bredare och kraftigare spets för att tåla även de hårdaste påfrestningar. Dispositionsyta för logo är max 50 mm i diameter inom cirkeln.

Art nr 19-99

Vår nya modell med utbytbar spets. Både handtag och spets är tillverkade i samma hållbara acetalplast som våra övriga modeller. Dispositionsyta för logo är max 50 mm i diameter inom cirkeln.

Spetsar till Art nr 19–99:

Art nr 1
Spets motsvarande Art nr 19–85 and
19–74.
Art nr 2
Spets motsvarande Art nr 19–90.

Våra rullsprättare

På MK Plastteknik är vi specialiserade på att tillverka rullsprättare av högsta kvalitet, utformade för att möta och överträffa våra kunders förväntningar. Våra rullsprättare är skräddarsydda för att erbjuda pålitlig och effektiv hantering av papper och andra material utan att skada underliggande ytor.

Varför välja våra rullsprättare?

Våra rullsprättare är utformade med precision och användarvänlighet i åtanke. Tillverkade av hållbar acetalplast, erbjuder dessa verktyg en polerad basyta som skyddar materialen de används på från skador. Detta gör dem idealiska för användning i miljöer där precision är avgörande.

Anpassningsbara lösningar

Varje rullsprättare kan anpassas för att passa era specifika behov: 

Färgval: Välj bland en bred palett av färger för att matcha din företagsprofil eller arbetsmiljö. 

Logotyper: Vi erbjuder möjligheten att inkludera din egen logotyp på rullsprättarna, vilket inte bara förstärker ditt varumärkes synlighet utan också förhöjer den estetiska aspekten av verktygen. 

Vårt sortiment av rullsprättare 

Vi har ett brett sortiment av modeller för att säkerställa att vi kan erbjuda en produkt som passar alla typer av användare och användningsområden: 

  • Art nr 19-074: Den klassiska modellen med en väl beprövad design, perfekt för allmän användning. 
  • Art nr 19-091: Innehåller dubbla skär för förbättrad kapacitet vid mer krävande uppdrag. 
  • Art nr 19-085: Erbjuder ett ergonomiskt handtag och robusta avbärarvingar för ökad säkerhet. 
  • Art nr 19-090: En variant utvecklad för att hantera särskilt tuffa förhållanden med en bredare och starkare spets. 
  • Art nr 19-099: Vår senaste innovation med utbytbara spetsar, för flexibel anpassning efter olika typer av arbetsuppgifter.