Våra tjänster

Här ser du alla våra tjänster.

Extrudering

Extrudering är en process där plastmaterial tvingas genom en form för att skapa långa objekt med en konstant tvärsnittsprofil. Denna teknik används ofta för att producera rör, slangar och profiler. Våra extruderingstjänster säkerställer hög kvalitet och konsekventa resultat.

Formsprutning

Formsprutning är en avancerad tillverkningsprocess där smält plast injiceras i en form för att skapa detaljerade och precisa plastkomponenter. Idealisk för stora produktionsvolymer.

Vakuumformning

Vakuumformning är en kostnadseffektiv metod för att skapa stora plastdetaljer med en jämn och slät yta. Perfekt för applikationer som förpackningar, skyddshöljen och displayartiklar.

Fräsning

Fräsning är en bearbetningsteknik där material avlägsnas från ett arbetsstycke för att skapa exakta former och ytor. Vi använder moderna CNC-fräsmaskiner för att leverera detaljer med snäva toleranser och överlägsen kvalitet.

Vakuumformning

Vi designar och tillverkar specialverktyg och fixturer för att stödja våra olika tillverkningsprocesser. Våra verktygstillverkningstjänster säkerställer att våra produktionsprocesser är effektiva och högkvalitativa.

Trådgnistar

Trådgnistning är en precisionsbearbetningsteknik som används för att skapa exakta former i metall genom elektrisk urladdning. Perfekt för tillverkning av komplexa delar med hög precision.

Bockning

Bockning innebär att plastmaterial formas genom att böjas till önskad form. Används för att skapa exakta böjningar och vinklar i plastprodukter, vilket garanterar hög precision och hållbarhet.

Om våra tjänster hos MK Plastteknik 

På MK Plastteknik erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa tjänster inom plastbearbetning. Vårt mål är att tillgodose våra kunders specifika behov och leverera produkter av högsta standard. Här är en översikt av våra huvudsakliga tjänster: 

Extrudering 

Extrudering är en process där plastmaterial tvingas genom en form för att skapa långa objekt med en konstant tvärsnittsprofil. Denna teknik används ofta för att producera rör, slangar och profiler. Våra extruderingstjänster säkerställer hög kvalitet och konsekventa resultat. 

Formsprutning 

Formsprutning är en av våra kärntjänster. Denna avancerade tillverkningsprocess används för att skapa plastkomponenter med hög precision och detaljrikedom. Vi kan producera allt från små och enkla komponenter till komplexa och detaljerade delar. Denna teknik är idealisk för stora produktionsvolymer och säkerställer konsekvent hög kvalitet. 

Vakuumformning 

Vakuumformning är en process där plastark värms upp och formas över en form med hjälp av vakuum. Detta är en kostnadseffektiv metod för att producera stora plastdelar med en jämn och slät yta. Vakuumformning är perfekt för applikationer som förpackningar, displayartiklar och skyddshöljen. 

Bockning 

Vi erbjuder bockning av plastmaterial, vilket innebär att plasten formas genom att böjas till önskad form. Detta är en viktig process för att skapa olika typer av plastprodukter som kräver exakta böjningar och vinklar. Våra bockningstjänster garanterar hög precision och hållbarhet. 

Fräsning 

Fräsning är en annan nyckeltjänst vi erbjuder. Denna bearbetningsteknik används för att avlägsna material från ett arbetsstycke för att skapa exakta former och ytor. Vår moderna maskinpark och expertis inom CNC-fräsning säkerställer att vi kan leverera detaljer med snäva toleranser och överlägsen kvalitet. 

Verktygstillverkning

För att stödja våra olika tillverkningsprocesser erbjuder vi också verktygstillverkning. Vi designar och tillverkar specialverktyg och fixturer som behövs för produktion. Våra verktygstillverkningstjänster garanterar att våra tillverkningsprocesser är effektiva och högkvalitativa.

Trådgnistar 

Trådgnistning är en precisionsbearbetningsteknik som används för att skapa exakta former i metall genom elektrisk urladdning. Detta är en idealisk metod för att producera komplexa delar med hög precision. Våra trådgnistningstjänster används ofta för tillverkning av formar, verktyg och andra precisionskomponenter. 

Kontakta oss 

Har du några frågor om våra tjänster eller vill diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag? Vi är alltid öppna för att prata om nya projekt och kreativa möjligheter.